Ολυμπιακός: Ο Μιχάλης Κουντούρης εμψύχωσε την ομάδα βόλεϊ πριν τον τρίτο τελικό
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μετς τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο τελικό της Volley League και ο Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας, για να εμψυχώσει τους «ερυθρόλευκους» παίκτες.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον τρίτο τελικό της Volley League ανδρών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Μετς.
Ο Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού, λίγο πριν αναχωρήσει για το Μετς, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να εμψυχώνει τους παίκτες πριν τη μεγάλη μάχη.
Με την παρουσία του θέλησε να στηρίξει έμπρακτα τους παίκτες και να ενισχύσει το ηθικό τους, προκειμένου να κάνουν το break στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου, για να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά και παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δείτε το video:
«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Αντρέα Γκαρντίνι: «Παίζουμε έναν ακόμα τελικό, αυτή τη φορά και πάλι στην έδρα του Παναθηναϊκού. Θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία να επιστρέψουμε. Θα είμαστε βελτιωμένοι. Σίγουρα, θα είναι ένα ακόμα πολύ σκληρό ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να επιστρέψουμε και να συνεχίσουμε τη σειρά», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς: «Περιμένουμε τον πιο δύσκολο αγώνα, μέχρι τώρα. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, ξέρουμε, ότι μέχρι τώρα στους τελικούς, δεν δείξαμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο και σίγουρα, δεν θέλουμε να τελειώσει η σειρά εκεί, αύριο. Θα δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να επιστρέψουμε και να φέρουμε τη σειρά ξανά γήπεδό μας. Ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη μάχη και θα είμαστε έτοιμοι για όλα», τόνισε από την πλευρά του ο άσος των Πειραιωτών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.