Στην πιθανή πώληση του Ντομινίκ Κοτάρσκι από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο μάνατζερ του τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά, Βιτσένσο Καβαλιέρε, μιλώντας στο κροατικό «RTL Danas».
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος το παίκτη τόνισε πως δουλεύει πάνω στην αποχώρηση του πελάτη του από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς τερματοφύλακες στην Ευρώπη».
«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους»
«Δουλεύουμε πάνω σε μια μεταγραφή του Κοτάρσκι. Νομίζω πώς έχει ωριμάσει, βρίσκεται αρκετό διάστημα στον ΠΑΟΚ. Πανηγύρισε το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στην Ευρώπη και πιστεύω πως τώρα χρειάζεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς τερματοφύλακες στην Ευρώπη και βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους», τόνισε αρχικά ο Καβαλιέρε και στη συνέχεια απάντησε με σαφήνεια ως προς το αν πιστεύει ότι ο Κοτάσκι θα αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς: «Ναι, θεωρώ ότι θ’ αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ».
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.