Σοκ στην Ιταλία: 26χρονος φίλος της Αταλάντα δολοφονήθηκε με μαχαιριά σε οπαδικό επεισόδιο
Τραγικό συμβάν έλαβε μέρος στο Μπέργκαμο την Κυριακή (4/5), καθώς οπαδοί της Ίντερ μαχαίρωσαν και σκότωσαν υποστηρικτή της Αταλάντα, κατά τη διάρκεια θερμού επεισοδίου.
«Μαύρη» μέρα είναι η σημερινή (4/5) για το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς οπαδοί της Ίντερ και την Αταλάντα συγκρούστηκαν στο Μπέργκαμο, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, με πολλαπλές μαχαιριές από υποστηρικτές των «νερατζούρι».
Ο Ρικάρντο Κλάρις, όπως ήταν το όνομα του θύματος, πήγε να προστατεύσει τον αδερφό του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, αλλά 10 οπαδοί της Ίντερ τον μαχαίρωσαν πισώπλατα μέχρι θανάτου, με τον αρχηγό του συγκεκριμένου γκρουπ, Γιάκοπο Ντε Σιμόνε, να παραδίδεται στις αρχές.
To συγκεκριμένο γεγονός έλαβε μέρος τα ξημερώματα της Κυριακής (4/5), λίγο έξω από το στάδιο της Αταλάντα. Φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο μέρος, με τον 19χρονο που πλέον ερευνάται από τις αρχές να είναι ο πρωτεργάτης από πλευράς οπαδών Ίντερ.
Τι λένε τα ΜΜΕ στην Ιταλία
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιταλικός Τύπος, ο Κλάρις μαχαιρώθηκε πισώπλατα από τον 19χρονο οπαδό της Ιντερ, Γιάκοπο Ντε Σιμόνε, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές και ανακρίνεται από την ιταλική αστυνομία. Το θύμα, φαίνεται πως προσπάθησε να υπερασπιστεί τον αδερφό του και ενεπλάκη σε διαμάχη με περίπου 10 οπαδούς της Ιντερ.
Rissa tra tifosi di Atalanta e Inter: muore un ragazzo di 26 anni a Bergamo
Κάτοικοι της περιοχής, λένε ότι άκουσαν φωνές και ξύπνησαν λίγο μετά τα ξημερώματα, ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι άκουσαν άνθρωπους να φωνάζουν “κρατάει μαχαίρι”.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής ασθενοφόρα, ωστόσο δεν πρόλαβαν να σώσουν τη ζωή του Κλάρις. Το μαχαίρι βρέθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα από τη σορό του 26χρονου οπαδού της Αταλάντα.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ραντεβού με την ΑΕΚ έκλεισε ο ΟΦΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στο Παγκρήτιο. Από το 40′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαμπλόνσκι οι Αρκάδες.
Μετά από ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, ο Αθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, επικρατώντας με 82-70 του Ολυμπιακού στον προημιτελικό.
Δημοσιογράφος από την Αργεντινή υποστηρίζει πως η Γοδόι Κρουζ βρίσκει χαμηλή την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Σαντίνο Αντίνο και δημιουγεί νέα δεδομένα στη μεταγραφή του 20χρονου εξτρέμ.