Σοκ στην Ιταλία: 26χρονος φίλος της Αταλάντα δολοφονήθηκε με μαχαιριά σε οπαδικό επεισόδιο
Τραγικό συμβάν έλαβε μέρος στο Μπέργκαμο την Κυριακή (4/5), καθώς οπαδοί της Ίντερ μαχαίρωσαν και σκότωσαν υποστηρικτή της Αταλάντα, κατά τη διάρκεια θερμού επεισοδίου.
«Μαύρη» μέρα είναι η σημερινή (4/5) για το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς οπαδοί της Ίντερ και την Αταλάντα συγκρούστηκαν στο Μπέργκαμο, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, με πολλαπλές μαχαιριές από υποστηρικτές των «νερατζούρι».
Ο Ρικάρντο Κλάρις, όπως ήταν το όνομα του θύματος, πήγε να προστατεύσει τον αδερφό του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, αλλά 10 οπαδοί της Ίντερ τον μαχαίρωσαν πισώπλατα μέχρι θανάτου, με τον αρχηγό του συγκεκριμένου γκρουπ, Γιάκοπο Ντε Σιμόνε, να παραδίδεται στις αρχές.
To συγκεκριμένο γεγονός έλαβε μέρος τα ξημερώματα της Κυριακής (4/5), λίγο έξω από το στάδιο της Αταλάντα. Φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο μέρος, με τον 19χρονο που πλέον ερευνάται από τις αρχές να είναι ο πρωτεργάτης από πλευράς οπαδών Ίντερ.
Τι λένε τα ΜΜΕ στην Ιταλία
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιταλικός Τύπος, ο Κλάρις μαχαιρώθηκε πισώπλατα από τον 19χρονο οπαδό της Ιντερ, Γιάκοπο Ντε Σιμόνε, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές και ανακρίνεται από την ιταλική αστυνομία. Το θύμα, φαίνεται πως προσπάθησε να υπερασπιστεί τον αδερφό του και ενεπλάκη σε διαμάχη με περίπου 10 οπαδούς της Ιντερ.
Rissa tra tifosi di Atalanta e Inter: muore un ragazzo di 26 anni a Bergamo
[Gazzetta dello Sport]https://t.co/eeUu2R77vr
— GOAL Italia (@GoalItalia) May 4, 2025
Κάτοικοι της περιοχής, λένε ότι άκουσαν φωνές και ξύπνησαν λίγο μετά τα ξημερώματα, ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι άκουσαν άνθρωπους να φωνάζουν “κρατάει μαχαίρι”.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής ασθενοφόρα, ωστόσο δεν πρόλαβαν να σώσουν τη ζωή του Κλάρις. Το μαχαίρι βρέθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα από τη σορό του 26χρονου οπαδού της Αταλάντα.
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442