Κατερίνα Παπουτσάκη: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγο της για την επιμέλεια των παιδιών τους
Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς χώρισαν πριν 3 χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2022.
Μετά την έκδοση του διαζυγίου, η ηθοποιός είχε λάβει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, απόφαση που ελήφθη ερήμην του Παναγιώτη Πιλαφά, καθώς ο ίδιος δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο.
Ο επιχειρηματίας προσέφυγε τελικά, στη Δικαιοσύνη ζητώντας την από κοινού επιμέλεια των παιδιών, επιδιώκοντας, όπως υποστηρίζει, να έχει ενεργό ρόλο στη ζωή τους.
Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Απόντες από το δικαστήριο
Το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου εκδικάστηκε το αίτημα για προσωρινή διαταγή και αναμένεται η απόφαση για το αν ο Παναγιώτης Πιλαφάς θα αποκτήσει συνεπιμέλεια.
Οι δύο γονείς δεν παρευρέθηκαν στο δικαστήριο, ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα του επιχειρηματία.
Παναγιώτης Πιλαφάς: Ζητά τη συνεπιμέλεια των 2 παιδιών του
Ο δικηγόρος του Παναγιώτη Πιλαφά, Νικόλαος Λιμπάντσης, δήλωσε στην εκπομπή «Το πρωινό μου» στον ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου.
«Βρισκόμαστε στα δικαστήρια αυτή τη στιγμή γιατί ο πελάτης μου, ο Παναγιώτης Πιλαφάς, είχε δικαστεί ερήμην σε μια αίτηση ασφαλιστικών που είχε καταθέσει η κυρία Παπουτσάκη, με αποτέλεσμα να της έχει δοθεί η αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών.
Αυτή τη στιγμή, εμείς ζητάμε συνεπιμέλεια, προκειμένου να περνούν τα παιδιά κάποιον χρόνο με τον πατέρα τους.
Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο, όχι μόνο για αυτά τα παιδιά, αλλά και για κάθε παιδί. Πρέπει να υπάρχει και η γυναικεία φιγούρα και η αντρική, και η μητρική και η πατρική.
Στην ουσία, έχει επικοινωνία με τα παιδιά του, αλλά έχει πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό που ζητά από τα δικαστήρια είναι να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, έτσι ώστε να μπορεί κι εκείνος όπως και κάθε άλλος πατέρας, να ασκεί την πατρότητα.
Σήμερα δικάστηκε η προσωρινή διαταγή, σε λίγες ημέρες θα προχωρήσουμε στα ασφαλιστικά μέτρα μεταρρύθμισης της επόμενης απόφασης. Η σχέση μεταξύ του ζευγαριού αυτή τη στιγμή είναι η τυπική κι έχει να κάνει αποκλειστικά με τα παιδιά».
- Τουρκία: Υποθαλάσσιο και επίγειο καλώδιο δεδομένων σχεδιάζει κοινοπραξία από Ιράκ και ΗΑΕ
- Ο Τραμπ απειλεί εκ νέου το Ιράν ότι θα υποστεί «συνέπειες» εάν δεν κλείσει συμφωνία
- Κραν Μοντανά: Ο αρχηγός της πυροσβεστικής καταθέτει στην αστυνομία για την πολύνεκρη τραγωδία
- Χιλή: Ο ακροδεξιός πρόεδρος θέτει υπό αμφισβήτηση τη βοήθεια στην Κούβα που υποσχέθηκε η απερχόμενη κυβέρνηση
- Ρόουντ Αϊλαντ: Τουλάχιστον 3 νεκροί από πυρά εν μέσω αγώνα χόκεϊ επί πάγου
- Κολομβία: Επίσημη αναγνώριση για τον «παπά αντάρτη» Τόρες, 60 χρόνια μετά τον θάνατό του


