Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω αντιμετωπίσει λεκτική βία στη δουλειά, ζορίστηκα»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μια νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της.
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο εργασιακό κομμάτι αλλά και τη βοήθεια που αισθάνεται πως έχει πάρει από την ψυχοθεραπεία.
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μου έχει συμβεί κυρίως λεκτική βία, το αντιμετώπισα με δυναμισμό»
Η δημοσιογράφος ρώτησε τη γνωστή πρωταγωνίστρια αν αντιμετώπισε στο χώρο εργασίας της κάποιο είδος σεξισμού ή λεκτικής/σωματικής κακοποίησης, με την ίδια να απαντά: “Ναι, μου έχει συμβεί. Και κυρίως λεκτική βία. Το αντιμετώπισα με δυναμισμό. Ζορίστηκα βέβαια, αλλά το αντιμετώπισα.
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει πολύ»
Επιπλέον, σχετικά με την ψυχοθεραπεία η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε πως “Από πολύ νέα ξεκίνησα να κάνω διάφορα πράγματα σχετικά με αυτό. Είχα μια ανάγκη να μάθω τις λειτουργίες μου και να τις βελτιώνω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ψάχνεις και να βελτιώνεις τον εαυτό σου. Η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει πολύ».
Όταν τραγουδάω μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν είμαι ρόλος, αλλά είναι εγώ
Οι εμφανίσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη αυτό το διάστημα στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχεται φέτος στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, τον Ody icons και στήνουν μαζί, για τις Παρασκευές 21 Φεβρουαρίου και 14, 21, 28 Μαρτίου, μια μουσική συνάντηση με όχημά τους τα πιο ωραία και πιο χορευτικά ελληνικά τραγούδια.
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442