Φανταστική ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (pics)
Την ώρα του τζάμπολ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν χαρτάκια, με την έναρξη του ματς να καθυστερεί για μερικά λεπτά.
Περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γέμισαν το «Παλατάκι» ενόψει του δεύτερου τελικού του FIBA Europe Cup με την Μπιλμπάο.
Ο κόσμος είχε μεγάλη ανυπομονησία για το παιχνίδι ενώ με την έναρξη του αγώνα επικράτησε πανζουρλισμός στις κερκίδες.
Τόνοι από χαρτάκια έπεσαν και κάλυψαν όλο το γήπεδο, με το τζάμπολ να καθυστερεί για μερικά λεπτά ώστε να καθαριστεί ο χώρος.
Πάρτε μία γεύση από όσα έγιναν πριν το τζάμπολ:

- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442