Ο Τζον Τραβόλτα μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία με τον εκλιπόντα γιο του – «Θα σε αγαπάω για πάντα»
«Χρόνια πολλά Τζετ - μου λείπεις τόσο πολύ», έγραψε o Τζον Τραβόλτα για τον εκλιπόντα γιο του, ο οποίος σήμερα θα γινόταν 33 ετών.
Ο Τζον Τραβόλτα τίμησε τον εκλιπόντα γιο του, Τζετ, ο οποίος σήμερα θα γινόταν 33 ετών, με μια συγκινητική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανάρτηση του Τραβόλτα στο Instagram περιελάμβανε μια αναδρομική φωτογραφία του ίδιου να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό Τζετ, ενώ το αγοράκι έπαιζε με τα αυτιά του.
«Χρόνια πολλά Τζετ – μου λείπεις τόσο πολύ», έγραψε. «Θα σε αγαπώ για πάντα!».
Ο ηθοποιός απέκτησε τρία παιδιά με την εκλιπούσα σύζυγό του Κέλι Πρέστον: τον Τζετ, την Έλα Μπλου, 25 ετών, και τον Μπέντζαμιν, 14 ετών.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα»
Ο Τζετ βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 16 ετών τον Ιανουάριο του 2009, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Έπαθε κρίση και χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα στο εξοχικό τους.
Η Πρέστον πέθανε τον Ιούλιο του 2020 σε ηλικία 57 ετών, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
Ο ηθοποιός του «Pulp Fiction» περιέγραψε κάποτε πόσο δύσκολο ήταν να συνέλθει μετά τον θάνατο του γιου του. Ο Τραβόλτα αποκάλεσε την εμπειρία «το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή μου» ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Theatre Royal Drury Lane του Λονδίνου, όπως μετέδωσε το BBC τον Φεβρουάριο του 2014.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα», είπε τότε. «Η ζωή δεν είχε πλέον νόημα, οπότε χρειάστηκαν πολλά για να γίνω καλά».
Λίγο μετά τη γέννηση του Τζετ, ο Τζον Τραβόλτα μίλησε στο περιοδικό Ρeople για το πόσο πολύ του άρεσε η πατρότητα. «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή χωρίς τον Τζετ», είπε το 1994.
«Αφού γεννήθηκε και τον καθάρισα, τον κρατούσα στην αγκαλιά μου για ώρες, ενώ η Κέλι κοιμόταν. Όταν ήρθαν να τον πάρουν για διάφορες εξετάσεις, είπα: ‘Όχι, δεν μπορείτε να τον δείτε σήμερα. Θα πρέπει να το κάνετε κάποια άλλη μέρα’. Τρελάθηκα λίγο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Ο φόρος τιμής του Τραβόλτα στον Τζετ για τα γενέθλιά του έρχεται αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή του Τζιν Χάκμαν, που πέθανε σε ηλικία 95 ετών.
Ο σταρ του Saturday Night Fever δημοσίευσε μια αναδρομική φωτογραφία του με τον Χάκμαν στα γυρίσματα της ταινίας Get Shorty του 1995 στις 4 Μαρτίου στο Instagram Stories του. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν επίσης η Ρενέ Ρούσο και ο Ντάνι Ντε Βίτο.
«Πραγματικά απόλαυσα τον χρόνο μου με τον Τζιν. Υπέροχες συζητήσεις και πάρα πολλά αστεία», έγραψε ο Τραβόλτα.
*Με πληροφορίες από: People
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη από τον Δήμο Αγρινίου του βανδαλισμού στο τζάμι που περιστοιχίζει τους Κίονες της Μητρόπολης Αγρινίου


