«Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται στη Super League και να παίζει σημαντικό ρόλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Όσα είπε ο Βοσνιάδης:
«Ήταν πολύ σημαντικό που πετύχαμε έναν μεγάλο στόχο. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται στη Super League και να παίζει σημαντικό ρόλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο και το αήττητο που θέλουμε να κλειδώσουμε με αυτή τη μεγάλη ομάδα.
Τη γιορτή που μας ετοίμασε η ομάδα και ο κόσμος, νομίζω ότι με την εμφάνισή μας τη στολίσαμε και εμείς. Έπρεπε να κλείσει έτσι η ομάδα τη φιέστα, να την ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ζούμε κάτι καταπληκτικό. Ένα γεμάτο γήπεδο, άνθρωποι κάθε ηλικίας και ο κόσμος το χαίρεται.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και στον κόσμο που στηρίζει αυτή την ομάδα. Εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να υπάρχουν επιτυχίες. Το κυριότερο υπάρχει η συσπείρωση του κόσμου, μια ομάδα που ανεβαίνει με τέτοια συσπείρωση και κόσμο, μας κάνει χαρούμενους».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.