Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Μονακό νικώντας την τοπική ομάδα με 88-76, με επιθετική ραψωδία του Κέντρικ Ναν που έβαλε 37 πόντους και έδωσε τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στην ομάδα του.
Ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του ματς, αποθέωσε τον Αμερικανό combo guard, λέγοντας πως έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει δει ποτέ στη Euroleague.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αταμάν:
«Τρομερή εμφάνιση, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στην πρώτη περίοδο παίξαμε τέλειο μπάσκετ και στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα.
Ήταν ομαδική δουλειά αλλά ήταν απίστευτη η εμφάνιση του Ναν σε ένα παιχνίδι σαν τελικό για εμάς για το πλεονέκτημα έδρας. Τρομερή εμφάνιση έκανε και ο Γκραντ αλλά η εμφάνιση του Ναν είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω δει μέχρι τώρα στην Euroleague.
Το πλεονέκτημα έδρας ήταν ο πρώτος μας στόχος. Μένει ένα ακόμα ματς, θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην δεύτερη ή τρίτη θέση. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και είναι πολύ δύσκολο για όλους τους αντιπάλους να μας κερδίσουν στα playoffs».
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...