Ολυμπιακός Κ19: Η προπόνηση στα γήπεδα της Ακαδημίας της Σάλτσμπουργκ (vids, pics)
Ο Ολυμπιακός Κ19 κοντράρεται την Τρίτη (1/4, 17:00) με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία για τα προημιτελικά του Youth League – Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Πιτό και το γήπεδο που θα γίνει το ματς.
Την πρόκρισή τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του UEFA Youth League, θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός Κ19 την Τρίτη (01/04, 17:00) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ.
Ο Ρομέν Πιτό και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται από την Κυριακή στην Αυστρία για τον σπουδαίο προημιτελικό και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία και να βρεθούν ξανά στο Final Four που διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας.
Η Κ19 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την αυστριακή ομάδα, που θα διεξαχθεί στο προπονητικο κέντρο της Ακαδημίας της Red Bull Σάλτσμπουργκ.
Το γήπεδο που θα γίνει το Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός προπονήθηκε σε διαφορετικό γήπεδο από αυτό που θα αγωνιστεί με τη Σάλτσμπουργκ το απόγευμα της Τρίτης.
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα