Το βελγικό πρωτάθλημα δεν θα… χωρά για πολύ ακόμη το σπάνιο ταλέντο του! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με όσα κάνει στα γήπεδα, με νέα… καταχώρηση το απίθανο γκολ που πέτυχε για να ανοίξει το σκορ στο Γκενκ – Γάνδη.
Ο 17χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, με μια κίνηση που θύμισε τα ξεκινήματα του Λιονέλ Μέσι στο ποδόσφαιρο, πήρε τη μπάλα με το αριστερό στη δεξιά πτέρυγα επίθεσης, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με υπέροχο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0 της ομάδας του στο 38ο λεπτό.
Στο 50ο λεπτό, η Γκενκ πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε το ματς, με τον Αροκοντάρε. Ο Χιούν στο 88′ και το 91′ έδωσε διαστάσεις θριάβου στη νίκη των γηπεδούχων, με το τελικό 4-0 να κρατά στην κορυφή την ομάδα του Καρέτσα και το +4 από τη δεύτερη Μπριζ.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.