Τι είπε ο Μεσίνα για τη συνεργασία του NBA και της FIBA
Ο Ετόρε Μεσίνα εξωτερίκευσε την άποψή του για το πρόσφατα ανακοινωθέν project συνεργασίας μεταξύ του NBA και της FIBA
Ο Έτορε Μεσίνα εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με την δημιουργία ευρωπαϊκής λίγκας από το NBA, καθώς όπως είπε είναι απίθανο κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Ο Ιταλός κόουτς μίλησε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης και ανέφερε πως η ιδέα είναι μεν ενδιαφέρουσα, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται από τις ομάδες της Euroleague.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μεσίνα στο «Pianeta Basket»:
«Προς το παρόν δεν θέλω να κάνω πολλές εικασίες, αλλά φαίνεται αδύνατο να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα NBA-FIBA με 16 ομάδες που είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή στην EuroLeague. Πιστεύω ότι είναι ένα ενδιαφέρον project, ωστόσο, το κλειδί είναι να κατανοήσουμε τον ρόλο που θα παίξει η EuroLeague σε όλο αυτό.
Σε εκείνο το σημείο, θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφασίσουν να κάνουν οι ομάδες και πώς θα αντιδράσει η Euroleague. Θα υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Euroleague, NBA και FIBA; Η δήλωση του Σίλβερ υποδηλώνει ότι έχουν ήδη λάβει το πράσινο φως από τους ιδιοκτήτες. Αν έκανε μια τέτοια δήλωση, σημαίνει ότι οι συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες πήγαν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση».
- Μεγάλη επένδυση στο περιβάλλον σε δήμο των βορείων προαστείων
- Σαχτάρ, η «Βραζιλία της Ευρώπης» μέσα στον πόλεμο
- Ροδόπη: Αγνοείται ηλικιωμένος στον ποταμό Λίσσο – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του
- Ένα σχέδιο γεμάτο ιστορίες – Βρέθηκε το DNA του Λεονάρντο ντα Βίντσι;
- ΟΣΕΤΕΕ: Πάνω από 200 νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα το 2025 – «Τρομακτικό, αλλά αναμενόμενο από τις αντεργατικές πολιτικές»
- Νέα Σμύρνη: Υπό έλεγχο φωτιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου
