Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Απίθανο πάρτι μέσα στη Γλασκώβη από την Εθνική Ελλάδος! Σαν να μην έφτανε το 0-2 του α’ μέρους, με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου έγινε και το 0-3 από την αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!
Οι διεθνείς, συνεχίζοντας το ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο από το πρώτο 45λεπτο, έκλεψαν την μπάλα ψηλά, ο Κωνσταντέλιας έπαιξε κάθετα για τον Τζόλη και εκείνος πλάσαρε για το 0-3!
Στο 42′ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβηκε από τα αριστερά με ωραία ενέργεια του Γιαννούλη, εκείνος βρήκε τον Κωνσταντέλια στην περιοχή, που με τη σειρά του γύρισε στον μεσοεπιθετικό της Γκενκ. Το πλασέ του Καρέτσα πάνω στην κίνηση ήταν εκπληκτικό και δεν άφησε περιθώρια στον Γκόρντον να κάνει κάτι, στέλνοντας την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ πριν πανηγυρίσει έξαλλα φιλώντας το Εθνόσημο.
Με αυτό το γκολ ο νεαρός άσος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής, σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών, ξεπερνώντας τον Σωτήρη Νίνη που το είχε καταφέρει 18 ετών, 1 μήνα και 16 ημερών.
Το γκολ του Καρέτσα για το 2-0:
Στο 21′ Καρέτσας και Βαγιαννίδης συνδυάστηκαν ωραία από τα δεξιά, με τον τελευταίο να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι και τον Κωνσταντέλια να κάνει το 0-1, με ωραίο πλασέ.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.