Η Καλαμάτα νίκησε την Ηλιούπολη, στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, με 2-0 και συνεχίζει να πιέζει την πρωτοπόρο Κηφισιά – Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Αιγάλεω με 2-1, στη Νέα Σμύρνη.
Η Καλαμάτα νίκησε την Ηλιούπολη με 2-0, στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, για την 4η αγωνιστική των play-off της Super League 2. Σκόρερ της αναμέτρησης, ο Νίλι στο 17′ και ο Μπακαγιόκο, στο 53′.
Με αυτόν τον τρόπο, η Καλαμάτα συνεχίζει να ασκεί πίεση στην πρωτοπόρο Κηφισιά, καθώς βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, με αγώνα περισσότερο.
Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Αιγάλεω, με 2-1, στη Νέα Σμύρνη. Πρωταγωνιστές για τους «κυανέρυθρους» ήταν ο Κολοβός και ο Γρόντης, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ, στο 7ο λεπτό, ενώ ο δεύτερος έδωσε τη νίκη, πετυχαίνοντας γκολ στο 84′. Για τους φιλοξενούμενους, ο Βάρκας είχε ισοφαρίσει σε 1-1, στο 64′.
Με αυτόν τον τρόπο, ο Πανιώνιος παρέμεινε στην τρίτη θέση, με 23 βαθμούς, ενώ το Αιγάλεω βρίσκεται στην 4η, με 15.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.