Με τον Παπακανέλλο να σκοράρει το μοναδικό γκολ στην κανονική διάρκεια και τον Κουράκλη να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι της Στουρμ Γρατς στη «ρώσικη ρουλέτα», ο Ολυμπιακός Κ19 απέκλεισε εκτός έδρας την αυστριακή ομάδα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Youth League.
Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Σάλτσμπουργκ, με έπαθλο την πρόκριση στο Final 4 Νιόν, με την UEFA να κάνει γνωστή την ακριβή μέρα και ώρα της αναμέτρησης. Η UEFA όρισε το ματς για την 1η Απριλίου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι με την αυστριακή ομάδα θα είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση που η κανονική διάρκεια έρθει ισόπαλη οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικσία των πέναλτι.
Με τον νικητή του Τράμπζονσπορ – Ίντερ στα ημιτελικά αν προκριθεί ο Ολυμπιακός
Θυμίζουμε πως αν περάσει και το εμπόδιο της Σάλτσμπουργκ και οδηγηθεί στα ημιτελικά τότε θα διασταυρωθεί με τον 4ο προημιτελικό και τον νικητή από το παιχνίδι Τράμπζονσπορ – Ίντερ.
Τα ημιτελικά (25/4) και ο τελικός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 28 Απριλίου θα γίνουν -όπως και πέρυσι- στο Colovray Sports Centre, στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο και έγραψε ιστορία, όντας η μοναδική ομάδα σε όλη την Ευρώπη που σήκωσε δύο τρόπαια σε μία σεζόν.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.