Νέα, ωραία και εκατομμυριούχος: Η 20χρονη κόρη του Τσάρλι Σιν και της Ντενίζ Ρίτσαρντς κάνει θραύση στο OnlyFans
Η Σάμι, η 20χρονη κόρη των Τσάρλι Σιν και Ντενίζ Ρίτσαρντς, έχει καταφέρει να βγάλει περισσότερα από 3 εκατ. δολάρια μέσα σε δυόμιση χρόνια ως μοντέλο του OnlyFans.
Είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει μέσα στα φώτα και την τρέλα του Χόλιγουντ. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η Σάμι είναι η κόρη του Τσάρλι Σιν και της Ντενίζ Ρίτσαρντς, δύο επιτυχημένων όσο και εκκεντρικών ανθρώπων στον κόσμο της showbiz.
Η 20χρονη, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο οικονομικό πρόβλημα στη ζωή της, φάνηκε με το που τελείωσε το σχολείο ότι ήθελε να είναι ανεξάρτητη από τους διάσημους γονείς της. Και κάπως έτσι, ο δρόμος την έβγαλε στον κόσμο του OnlyFans.
Όπως έγινε γνωστό, η Σάμι Σιν μέσα σε περίπου δυόμιση χρόνια που έχει προφίλ στη γνωστή πλατφόρμα, έχει βγάλει κάτι περισσότερο από 3 εκατ. δολάρια. Τον λογαριασμό στο OnlyFans τον άνοιξε λίγες ημέρες μετά που έγινε 18 ετών και θεωρείται ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της υπηρεσίας.
«Οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές και είναι πολύ δημοφιλής» είπε ένας φίλος στη Daily Mail και συμπλήρωσε: «Από νωρίς ήθελε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, έχει καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος και βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα της πορείας της».
Στο πλευρό της η Σάμι έχει και την μητέρα της Ντενίζ Ρίτσαρντς. «Είναι ενήλικη και αυτή είναι η απόφασή της» είχε δηλώσει το 2022 η 54χρονη ηθοποιός και μοντέλο. «Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να τη στηρίξω και να τη συμβουλέψω ως γονιός».
Από την άλλη ο γνωστός ηθοποιός Τσάρλι Σιν δεν ήταν αρχικά ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας της κόρης του. «Όταν έφτιαξε τον λογαριασμό της στο OnlyFans δεν ήταν καθόλου χαρούμενος. Ωστόσο άλλαξε γνώμη όταν είδε πόσα χρήματα κερδίζει» είχε πει η Ρίτσαρντς στο podcast Just B τον Νοέμβριο του 2023.
- Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
- Σαν… Αλκυονίδες οι επόμενες ημέρες – Η προοπτική του καιρού
- ΦΡΟΥΤΟΛΟΓΙΟ 2026 – Το Ημερολόγιο της Φρουτοπίας αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Πετρούπολη: Θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού έπεσε 13χρονη σε στάση λεωφορείου – Συνελήφθη 31χρονος
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου
- Η Ρωσία καταδικάζει τις απειλές των ΗΠΑ για νέες στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν


