Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ως παίκτης των Λέικερς τα ξημερώματα της Τρίτης, απέναντι στους Τζαζ και πέτυχε 14 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 24’ παρουσίας στο παρκέ.
Οι «λιμνάνθρωποι» επιβλήθηκαν των Γιούτα ζαζ με 132-113, με τον ΛεMπρόν να έχει προετοιμάσει τον Λούκα με τον πιο καλό και ήρεμο τρόπο έχοντας απευθυνθεί σ’ εκείνον στη σύντομη ομιλία του προς τους συμπαίκτες του πριν την έναρξη του ματς και προσπαθώντας να τον κάνει να χαλαρώσει και να είναι ο εαυτός του.
«Λούκα να είσαι ο εαυτός σου, μην προσπαθήσεις να μπεις σε καλούπι για να ταιριάξεις» είπε ο «βασιλιάς», με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να χαμογελά και να χαλαρώνει πριν από την έναρξη του ιδιαίτερου πρώτου του παιχνιδιού με την φανέλα των Λέικερς.
Δείτε τι είπε ο ΛεΜπρόν στον Ντόντσιτς
«Luka, be your f*cking self. Don’t fit in, fit the f*ck out.»
LeBron James to Luka Doncic before his debut with the Lakers 🔥
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.