«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε με πολλές μονομαχίες. Ο αντίπαλός μας ξεκίνησε δυνατά και εκμεταλλεύτηκε την δυναμική της έδρας. Το κατάφερε πίεσε αρκετά και σκόραρε. Εμείς είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσαμε πριν το τέλος του ημιχρόνου που μας άφησε με παίκτη παραπάνω.
Στο δεύτερο προσπαθήσαμε είχαμε τους παίκτες να κάνουμε φάσεις, είχαμε κάποιες. Ο αντίπαλος κλείστηκε το 1/3 και προσπάθησε να βγάλει αντεπιθέσεις, το 1-1 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους γιατί θέλαμε τη νίκη αλλά δεν ξεχνάμε πως ο αντίπαλος είναι μεγάλος. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε πιο δυνατά στην συνέχεια».
Για τη συνέχεια και το σχετικά εύκολο πρόγραμμα: «Εμείς έχουμε αφήσει πίσω μας τα ντέρμπι μετά από έναν απαιτητικό Ιανουάριο όπου τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Πάμε προς το τέλος και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Αν σκεφτόμαστε πως έχουμε εύκολα παιχνίδια θα υπάρξει η καταστροφή. Είμαστε συγκεντρωμένοι και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα γιατί θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.