Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή»
O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή του Κοστίνια.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στην αποβολή του Κοστίνια στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας πως αυτή επηρέασε την εξέλιξη του ντέρμπι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
«Ξεκινήσαμε καλα, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε το γκολ και ευκαιρίες.
Όλα ηταν υπέρ μας μεχρι την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε καθώς ήταν και με παίκτη παραπάνω. Περα από το πεναλτι, ο Παναθηναϊκός δεν μας δημιούργησε κίνδυνο, ακόμη εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Η αποβολή επηρέασε όλο το παιχνίδι.
Ο βαθμός είναι καλός, συνεχίζουμε πρώτοι, έχουμε διαφορά από τον 2ο. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και οι παίκτες μας έπαιξαν για αυτούς».
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442