Η Μπάγερν Μονάχου ήταν ασταμάτητη κόντρα στην Χόφενχαϊμ, σε αγώνα για την 17η αγωνιστική της Bundesliga, και με το εμφατικό 5-0 (δείτε εδώ τα highlights) πήρε την νίκη που την επαναφέρει στο +4 από την δεύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Η Μπάγερν μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 7’ ο Μίλερ έδωσε στον Σανέ και εκείνος με ωραία κίνηση και σουτ έγραψε το 1-0 για τους Βαυαρούς. Ένα λεπτό μετά δυνατή κεφαλιά του Κέιν έδιωξε δύσκολα ο Μπάουμαν στο κέντρο της εστίας του. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 12’ ο Κέιν έγινε δημιουργός και βρήκε τον Γκερέιρο ο οποίος εύκολα έκανε το 2-0.
Στο 19ο λεπτό ο Ντέιβις εξασφάλισε χώρο και σούταρε αλλά κόπηκε η προσπάθεια του από τους αμυντικούς. Στο 24’ οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι με τον Κέιν να το εκτελεί και να πράττει το 3-0. Στο 42’ μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ από την Μπάγερν με τον Κομάν να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά να κόβεται πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς.
Δεν άφησε το πόδι από το γκάζι η Μπάγερν η οποία όποτε ήθελε σκόραρε, με τον Τελ στο 48΄να βρίσκει τον Σανέ και εκείνος με ένα απλό πλασέ να κάνει το 4-0. Τέσσερα λεπτά μετά μεγάλη ευκαιρία με τον Κέιν ο οποίος από κοντά πλάσαρε άσχημα τον Μπάουμαν ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 54’ νέα ευκαιρία με τον Άγγλο ο οποίος ξανά είδε τον Γερμανό τερματοφύλακα να του λέει όχι. Στο 66’ ο Γκνάμπρι βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Μπάουμαν και σκόραρε και εκείνος το 5-0. Στο 70’ σουτ του Μπέκερ έδιωξε ο Νόιερ. Στο 76’ από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντάιερ με κεφαλιά νικήθηκε από τον Μπάουμαν.
Την ίδια ώρα, στην «MHPArena» η Στουτγκάρδη , αν και βρέθηκε από νωρίς (10’) πίσω στο σκορ από την Λειψία με το γκολ του Σέσκο, έκανε την ανατροπή με τους Λάρσεν (50΄) και Βολτεμάντε (60’).
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα