Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Κυριακής 5 Ιανουαρίου για φωτιά σε σπίτι στην οδό Μετεώρων, στην περιοχή της Καλλιθέας, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για παλιό οίκημα, που βρίσκεται όμως κοντά σε άλλα σπίτια. Το κτίριο έχει παραδοθεί στις φλόγες και στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα για την κατάσβεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.