Ασταμάτητη είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομαδάρα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο με γκολ των Γουντ και Γκιμπς Γουάιτ «καθάρισε» και την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» (0-2) για την 19η αγωνιστική της Premier League και πέτυχε την 5η σερί και 11η συνολικά νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.
Η Νότιγχαμ «τρελαίνει» κόσμο στο Νησί και έχει κάνει μία μυθική πορεία με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Premier League, καθώς βρίσκεται στην 2η θέση και βλέπει… αστέρια. Η ομάδα του Νούνο πριν από το μεγάλο διπλό στο Μέρσεσαϊντ επί της Έβερτον είχε νικήσει στο «City Ground» την Τότεναμ με 1-0, αλλά και στο Ολντ Τράφορντ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2, εντός έδρας την Άστον Βίλα με 2-1, σε μια αναμέτρηση που πέτυχαν μάλιστα μια επική ανατροπή, αλλά και εκτός έδρας την Μπρέντφορντ με 2-0.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Νότιγχαμ έχει ένα ξέφρενο σερί, αφού μετά από την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας μετράει πέντε σερί τρίποντα και συνολικά έξι στα τελευταία επτά ματς στην Premier League και είναι πίσω μόνο από τη Λίβερπουλ.
Yes, you’re seeing that right: Nottingham Forest are now 𝑺𝑬𝑪𝑶𝑵𝑫 in the Premier League 😲🌳 pic.twitter.com/V9Nuc7a0yo
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει φτιάξει ένα τρομερό σύνολο που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Εξάλλου είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Παράλληλα, αποδεικνύει περίτρανα σε κάθε αγωνιστική ότι πρόκειται για μια πολύ σπουδαία ομάδα, που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει.
Από εκεί και πέρα, με τη νίκη επί της Έβερτον η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε τις 11 στο φετινό πρωτάθλημα (11/4/4, 26:19 γκολ) και στα μισά του δρόμου φέτος έχει παραπάνω από όσες πέτυχες τις δύο προηγούμενες χρονιές, όπου είχε από 9 νίκες (2022/2023 και 2023/2024 σε 38 ματς).
Η τρομερή Νότιγχαμ «τρελαίνει» κόσμο
Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και τις σπουδαίες νίκες που πετυχαίνει στη φετινή σεζόν και… φουλάρει για τα αστέρια του Champions League. Ένα σπουδαίο σύνολο, με εξαιρετικό προπονητή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει φτιάξει μια υπερομάδα, που «τρελαίνει» κόσμο με τα επιτέυγματά της.
🚨 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: NOTTINGHAM FOREST ARE SECOND IN THE PREMIER LEAGUE!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι τώρα έχει κερδίσει στο Άνφιλντ την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο «Ολντ Τράφορντ» την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, ενώ έχει φέρει ισοπαλία στο Στάμφορντ Μπριτζ με την Τσέλσι και έχει νικήσει στο Σίτι Γκράουντ μεταξύ άλλων την Άστον Βίλα και την Τότεναμ. Νίκες που την έχουν εδραιώσει στις πρώτες θέσεις και δείχνουν ότι έχει μια ομάδα που είναι ετοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο στο Champions League.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο