Η στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται σε γυναίκα ενώ κάνει κατάδυση στις Μαλδίβες
Ο καρχαρίας φέρεται να πέρασε τη δύτρια για ψάρι, καθώς το είδος του δεν φημίζεται για την καλή του όραση.
Καρχαρίας έβαλε στο στόχαστρο την travel blogger Lilian Tagliari η οποία βρέθηκε στις Μαλδίβες, έναν από τους πολλούς εξωτικούς προορισμούς που αγαπά να επισκέπτεται.
Εκεί αποφάσισε απολαύσει το αγαπημένο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από την κατάδυση. Έτσι, κατέληξε να κολυμπά ανάμεσα σε περίπου 50 καρχαρίες.
Η τολμηρή της πράξη όμως δεν της βγήκε σε καλό, καθώς ένας καρχαρίας της επιτέθηκε και την δάγκωσε στο δεξί πόδι.
Δείτε το βίντεο:
«Σκέφτηκα πως είμαι τόσο άτυχη»
Στο βίντεο που ανήρτησε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, φαίνεται η πληγή που της άφησε ο καρχαρίας, η οποία ευτυχώς δεν ήταν σοβαρή. Όπως είπε μιλώντας στην Daily Mail, χρειάστηκε μονάχα να πάρει μερικά αντιβιοτικά για να αποφύγει οποιαδήποτε λοίμωξη.
«Κολυμπήσαμε μαζί τους για περίπου μία ώρα, μετά αποφάσισα να επιστρέψω στο σκάφος μας. Μετά σκέφτηκα μερικές καταδύσεις δεν θα με βλάψουν… όταν κατέβηκα αυτός ο καρχαρίας αποφάσισε να με δαγκώσει. Σκέφτηκα πως είμαι τόσο άτυχη γιατί αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια», δήλωσε η Tagliari.
Η ίδια εκτιμά πως ο καρχαρίας την πέρασε για ψάρι, καθώς το συγκεκριμένο είδος δεν φημίζεται για την καλή του όραση.
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο


