Στέλιος Ρόκκος: «Έλεγαν πως είμαι γκέι, δεν τραβώ κανένα ζόρι να αποδείξω ότι δεν είμαι»
Ο Στέλιος Ρόκκος δίνει τις απαντήσεις του για σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς.
Ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε συνέντευξη στον @xristt στο όγδοο επεισόδιο του Τσάι με ΛεμόΝ1. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για σχόλια που ακούει κατά καιρούς σχετικά με τις προσωπικές επιλογές του και όχι μόνο.
Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνον
Ο Στέλιος Ρόκκος μοιράστηκε με το κοινό πώς αντέδρασε όταν τον σχολίασαν ως gay.
«Κάποια στιγμή κάναμε ένα σκετς με τον Τάκη Ζαχαράτο κι έκανε αυτός την Έλλη Στάη και μου έπαιρνε συνέντευξη. Στο κείμενο έλεγα ότι άντρας είναι αυτός που το δοκίμασε και δεν του άρεσε κι αυτό το πήραν ως δήλωση κι έλεγαν πως είμαι γκέι. Δεν τραβώ κανένα ζόρι να αποδείξω ότι δεν είμαι. Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν. » είπε ο Στέλιος Ρόκκος.
Με ποιους καλλιτέχνες διατηρεί φιλική σχέση
«Με μερικούς δεν γινόταν να κάνουμε παρέα λόγω απόστασης. Με αυτούς που έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι οικογενειακά είναι με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, Έρχονταν στο σπίτι μας στη Λήμνο κι εμείς μέναμε στο σπίτι τους όταν πηγαίναμε στην Αθήνα. Χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποια φιλαράκια που δουλέψαμε μαζί. Με τον Βασίλη Καρρά είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση είτε δουλεύαμε είτε δεν δουλεύαμε.» ανέφερε παρακάτω ο Στέλιος Ρόκκος.
Ο Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο Vergina Theatro της Θεσσαλονίκης.
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων
- Από την Ολυμπιάδα, στα καρτέλ: Ο snowboarder ναρκοβαρώνος Ράιαν Γουέντινγκ στους 10 πιο επικίνδυνους του FBI
- Η Ρωσία τερματίζει τις στρατιωτικές συμφωνίες με Πορτογαλία, Γαλλία και Καναδά
- Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κρήτη – Νεκροί μέσα σε λέμβο οι 18 μετανάστες
- Μεντιλίμπαρ: «Πολύ χαρούμενος για Μουζακίτη, ελπίζουμε να συνεχίσει να βοηθάει τον Ολυμπιακό»







