Χάρης Χριστόπουλος – Αννίτα Μπραντ: Γονείς για τρίτη φορά χωρίς να το μάθει κανείς
Ο Χάρης Χριστόπουλος βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωή του.
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ έγιναν γονείς για τρίτη φορά. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δύο γιους και πριν λίγο καιρό απέκτησε το τρίτο παιδί του, χωρίς να έχουν κάνει γνωστή στη δημοσιότητα την εγκυμοσύνη.
Τρίτο μωρό στην οικογένεια – Πρόωρος τοκετός
η γνωστή make up artist γέννησε πριν ενάμιση μήνα, ωστόσο επειδή το βρέφος ήταν πρόωρο έπρεπε να μείνει για λίγες εβδομάδες στην θερμοκοιτίδα.
«Είναι ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι. Δεν ήταν όλα εύκολα, η Αννίτα γέννησε λίγο πρόωρα και το μωράκι χρειάστηκε να μείνει για περίπου ενάμιση μήνα στην θερμοκοιτίδα. Όλα πήγαν καλά και πλέον είναι οι τρεις Χριστόπουλοι Junior με την Αννίτα στο σπίτι» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στη σημερινή εκπομπή «Happy Day» στον Alpha.
Ο τρίτος γιος και η χαρά του ζευγαριού
Το φύλο του μωρού είναι αγόρι, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπράντ έχουν ακόμη δύο γιους.
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ είναι μαζί μια εικοσαετία, ενώ το καλοκαίρι του 2018 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.
- Ο Ανδρουλάκης απάντησε με Tik Tok στο viral βίντεο νεαρής για την τρέλα που επικρατεί στα ενοίκια
- Βόλος: Τη Δευτέρα απολογείται η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Είχε 9 φωτογραφίες της 7χρονης κόρης στο κινητό
- Αίγιο: Βίντεο-ντοκουμέντο από κινηματογραφική διάρρηξη κοσμηματοπωλείου
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 300 προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ – Τραυματίστηκε μία 21χρονη και ένας αστυνομικός
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ
- Αποσύρεται διαφήμιση σοκολάτας έπειτα από καταγγελία για σκηνές βίας



