Ο Σέρβος κάλεσε τους συμπαίκτες του να κάνουν restart μετά τα όσα είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα και απ’ ότι φάνηκε τα λόγια του έπιασαν τόπο καθώς οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση.
Όσα είπε ο Ζίβκοβιτς
«Από απόψε κάνουμε restart. Mιλήσαμε πολύ αυτές τις εβδομάδες, μίλησαν ο κόουτς, ο Αντρέ, ο Σβαμπ, αλλά η απάντηση είναι στο γήπεδο. Βγαίνουμε έξω, παίρνουμε τους βαθμούς και επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη. Μην ξεχνάτε πως είμαστε πρωταθλήτες. Πάμε έξω να παίξουμε ως πρωταθλητές και να πάρουμε το τρίποντο! Πάμε!».
Προπονήθηκε ο Σβαμπ – Θεραπεία για Τάισον και Μπακαγιόκο
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, καθώς μπροστά υπάρχει ο «τελικός» με την RFS στη Ρίγα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.
Τα προβλήματα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (28/11, 19:45 – «Νταουγκάβα Στάντιουμ») μειώθηκαν κατά ένα, αφού ο Στέφαν Σβαμπ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, αφήνοντας πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα. Αντίθετα, Τάισον και Τιεμουέ Μπακαγιόκο έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Την Τετάρτη (27/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:15 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για Ρίγα, ενώ στις 20:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των παικτών στο «Νταουγκάβα Στάντιουμ».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.