Ο Σέρβος κάλεσε τους συμπαίκτες του να κάνουν restart μετά τα όσα είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα και απ’ ότι φάνηκε τα λόγια του έπιασαν τόπο καθώς οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση.
Όσα είπε ο Ζίβκοβιτς
«Από απόψε κάνουμε restart. Mιλήσαμε πολύ αυτές τις εβδομάδες, μίλησαν ο κόουτς, ο Αντρέ, ο Σβαμπ, αλλά η απάντηση είναι στο γήπεδο. Βγαίνουμε έξω, παίρνουμε τους βαθμούς και επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη. Μην ξεχνάτε πως είμαστε πρωταθλήτες. Πάμε έξω να παίξουμε ως πρωταθλητές και να πάρουμε το τρίποντο! Πάμε!».
Προπονήθηκε ο Σβαμπ – Θεραπεία για Τάισον και Μπακαγιόκο
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, καθώς μπροστά υπάρχει ο «τελικός» με την RFS στη Ρίγα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.
Τα προβλήματα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (28/11, 19:45 – «Νταουγκάβα Στάντιουμ») μειώθηκαν κατά ένα, αφού ο Στέφαν Σβαμπ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, αφήνοντας πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα. Αντίθετα, Τάισον και Τιεμουέ Μπακαγιόκο έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Την Τετάρτη (27/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:15 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για Ρίγα, ενώ στις 20:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των παικτών στο «Νταουγκάβα Στάντιουμ».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.