Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμπλέκεται σε όλο και περισσότερα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς και τα σενάρια ανταλλαγής.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποιεί μυθικές εμφανίσεις με τους Μπακς, όμως σε πολλά παιχνίδια φαίνεται να παλεύει μόνος του, με τα «ελάφια» να μην πείθουν σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς.
Οι φήμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολλές, ενώ συνεχώς εμπλέκεται το όνομα του «Greek Freak με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Στεφ Κάρι και του Στιβ Κερ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» οι «πολεμιστές» φαίνεται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ανταλλαγής στους Μπακς για τον Γιάννη μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς έχουν βρει τον τρόπο, που θα μπορούσαν να πείσουν το Μιλγουόκι να προχωρήσει σε ένα mega trade. Κάτι που βέβαια δεν είναι και τόσο απλό.
Τι αναφέρει το δημοσίευμα για τον Αντετοκούνμπο
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας, οι πολεμιστές χρειάζεται πιθανότατα να προσφέρουν ένα πακέτο ανταλλαγμάτων που θα αποτελείται από τον Άντριου Ουίγκινς, τον Τζόναθαν Κουμίνγκα, τον Μπράντιν Ποτζιέμσκι και τον ΝτεΆντονι Μέλτον. Παράλληλα, εκτός από τα έμψυχα ανταλλάγματα, στην προσφορά δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν τρία μελλοντικά picks πρώτου γύρου, καθώς και δύο δεύτερου γύρου.
Για να ολοκληρωθεί το deal, τα ελάφια λέγεται πως θα παραχωρήσουν τον ΜαρΖόν Μποσάμ, τον Κρις Λίβινγκστον και τον Τάιλερ Σμιθ.
To NBA εγκαταλείπει τα παλιά στερεότυπα και μετατρέπει τη γιορτή των αστέρων σε ένα «μίνι Παγκόσμιο Κύπελλο» σε μια ύστατη προσπάθεια να ξαναδώσει ένταση και νόημα στο θέαμα.
Ο Φερνάντο Αλόνσο παραδέχεται ότι η Aston Martin ξεκίνησε «με το αριστερό» με το AMR26, εξηγεί τις καθυστερήσεις και προειδοποιεί πως η νίκη στην Αυστραλία δεν είναι ρεαλιστικός στόχος.