Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τέσσερις λόφω τραυματισμού, ενώ στην αποστολή θα είναι ο νεαρός, Γιώργος Μπουρνελές.
Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσει που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερά στους προσαγωγούς και τον Εβάν Φουρνιέ που έχει μυϊκό σπασμό στη μέση.
Παράλληλα, εκτός θα είναι και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ (τενοντίτιδα περονιαίων), ο Στέφανος Σπάρταλης (διάστρεμμα), αλλά και ο Σακίλ Μακίσικ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με… 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.