Με εκπλήξεις παρατάσσεται η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική της Super League στην άδεια λόγω τιμωρίας «Opap Arena».
Ο Στρακόσα θα είναι στο τέρμα και οι Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα. Περέιρα και Γιόνσον θα είναι στον άξονα, ο Μάνταλος μπροστά τους, οι Φερνάντες και Μαρσιάλ στα άκρα της επίθεσης και ο Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή.
Στον πάγκο: Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Λιούμπιτσιτς, Λαμέλα, Κοϊτά και Πιερό.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
H ενδεκάδα του Αστέρα: Τσιντώτας, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Μουνιόθ, Ζούγλης, Κρέσπι, Μπαρτόλο, Μακέντα.
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Γκαρσία, Τζίμας, Άνταμ, Ρετζίς, Τζανδάρης, Γκος και Μπιλέ.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».