Τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων στην Basket League έβαλε η ΑΕΚ! Για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ένωση επικράτησε εύκολα με 86-75 του Κολοσσού Ρόδου στη «Sunel Arena» και ανέβηκε στο 3-3 ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 1-5.
Πρώτος σκόρερ για τον Δικέφαλο ήταν ο Κουζμίνσκας με 15 πόντους ενώ είχε 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τους Γκρέι και Νετζήπογλου να προσθέτουν από 14 πόντους ο καθένας. Για τον Κολοσσό, 22 πόντους είχε ο Περάντες και 20 ο Γκάουντλοκ.
Ο επιθετικός πλουραλισμός, ο έλεγχος των ριμπάουντ και η κυριαρχία στο κομμάτι της δημιουργίας, βοήθησαν τους «κιτρινόμαυρους» να οικοδομήσουν από το πρώτο δεκάλεπτο μία διαφορά ασφαλείας, να ξεφύγουν με +10 (64-54) στο 30′ και να μην απειληθούν μέχρι το φινάλε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας