Τι είπε ο Πεναρόγια για Ολυμπιακό και Βεζένκοφ
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χουάν Πεναρόγια, μίλησε για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Ο Χουάν Πεναρόγια στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό (21:15) στο ΣEΦ για την 7η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στις δυσκολίες του ματς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεναρόγια:
«Παίζουμε σε ένα πολύ περίπλοκο γήπεδο, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που είχε ένα υπέροχο παιχνίδι προχθές κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας αντίπαλος που είναι πολύ γνωστός σε εμάς, γιατί ήταν ο τελευταίος που παίξαμε πέρσι και θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλά για να βγάλουμε κάτι από αυτό.
Είναι μια πολύ στιβαρή ομάδα τις τελευταίες σεζόν και με την επιστροφή του Βεζένκοφ προσθέτουν ακόμη περισσότερο ταλέντο σε μια ομάδα που ξέρει να αγωνίζεται, να κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα και είναι πολύ σκληρή στην άμυνα.
Είναι πολύ καλό, αλλά αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, ότι η ομάδα είναι όλο και πιο συμπαγής. Οι νίκες βοηθούν, αλλά όταν υπάρχουν τόσα παιχνίδια πρέπει να έχεις ψυχραιμία. Είναι για εμάς ως ομάδα που παρακολουθούμε την εξέλιξη των επόμενων εβδομάδων.
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
