Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου στη Βαυαρία και υπέστη το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό του αποτέλεσμα.
Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι, αναφέροντας ότι λείπει η διάρκεια και η ηρεμία.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μποζίκας:
«Για μεγάλα διαστήματα παίζουμε καλά, αλλά δεν έχουμε διάρκεια. Δεν είμαστε συμπαγείς και δεν τελειώνουμε τα ματς όταν έχουμε το μομέντουμ και το πάνω χέρι. Τους βάζουμε στο παιχνίδι και γίνεται αυτό που έγινε.
Δε χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ μας, κάτι που δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης. Όλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά που πρέπει. Μία πάσα, ένα ριμπάουντ, ένα σκριν, να κάνουμε τα μικρά πράγματα, που δεν έγιναν σήμερα όμως. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο και κοιτάμε μπροστά».
Και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε καλή επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι, χάθηκε η αντίδραση. Είναι πνευματικό θέμα, δουλεύουμε καθημερινά σε αυτό. Έχουμε διαστήματα που παίζουμε πολύ καλά. Αμυντικά τους κρατήσαμε στους 12 πόντους στη 2η περίοδο, την καλύτερη επίθεση της λίγκας.
Πρέπει να κοιτάμε και τα καλά πράγματα. Μας λείπει η διάρκεια και η ηρεμία.
Βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Κοιτάμε πως θα κερδίσουμε αυτό πρώτα. Εχουμε την εμπειρία και το βάθος στο ρόστερ να το διαχειριστούμε και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας για να προχωρήσουμε στη σεζόν».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του, ο Λεβαδειακός προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Κηφισιάς.
LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΟΦΗ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.