Ο Άρης νίκησε με 2-0 την Athens Kallithea στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Άκης Μάντζιος δήλωσε πως η ομάδα του νίκησε δίκαια έναν πολύ καλό αντίπαλο, κάνοντας μία καλή εμφάνιση.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
«Η νίκη είναι σημαντικοί, ήμασταν καλοί, είχαμε τον έλεγχο και θεωρώ πως σε κάποια κομμάτια δεν είχαμε την καλή τελική προσπάθεια. Ωστόσο είχαμε υπομονή, ελέγξαμε το παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Φυσικά όταν έρχεται μία διακοπή, ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη, αλλά ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο».
Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Μάντζιος ανέφερε:
Για το παιχνίδι: «Θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Κάναμε σημαντική νίκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και όταν παίζαμε με 10 παίκτες, αλλά και όταν παίζαμε με 11. Δείχνουμε χαρακτήρα στα παιχνίδια μας και τα βλέπουμε όλα σοβαρά. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και να συνεχίσουμε να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Ευχαριστω τον κοσμο που ηταν και σήμερα δίπλα μας».
Για το γκολ και το άγχος μέχρι να γίνει το 1-0: «Εχουμε πολλά παιδιά με προσωπικότητα και εμπειρία. Γνωρίζουν άπαντες πως πρέπει να έχουμε υπομονή σε τέτοια παιχνίδια. Αν δεν μπει νωρίς το γκολ πρέπει να συνεχίζουμε και να μην χάνουμε την ψυχολογία μας. Έχουμε τα στοιχεία για να κερδίζουμε τέτοια ματς».
Για την κορυφή της βαθμολογίας και το τι περίμενε στην αρχή της χρονιάς: «Περίμενα οτι η ομάδα θα έχει τρομερή βελτίωση. Ξέρω τι ποδοσφαιριστές ήρθαν στην ομάδα και ήξερα από την αρχή πως πολλά παιδιά ήταν ανέτοιμα ακόμη. Με το πέρασμα των αγωνιστικών βγάζουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Πίστευα από την αρχή πως θα είναι μια καλή χρονιά στην ομάδα μας».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είναι πολύ καλά τα αποδυτήρια. Είμαστε πολύ καλά. Και πέρσι είχαμε καλό κλίμα και γενικά στις θητείες μου έχουμε καλά αποδυτήρια. Είναι ενα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Όταν έχεις υγεία στην καθημερινότητα σου είναι σημαντικό να έχει στόχους και να κερδίζεις πράγματα».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας