Η 12άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι: Λαρεντζάκης αντί για Γουίλιαμς-Γκος (vid)
Εκτός 12άδας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο έμειναν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Euroleague (21:15) με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.
Όπως είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ούτε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ούτε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμπεριλήφθηκαν στην 12άδα για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα, παρά το γεγονός πως ο Σέρβος προπονήθηκε την Δευτέρα με του συμπαίκτες του.
Αντιθέτως τη θέση του Αμερικανού γκαρντ πήρε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις. Εκτός επίσης έμεινε φυσικά και ο Κίναν Έβανς αλλά και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.
Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Ράιτ, Βιλντόζα, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ και Φουρνιέ.
Η ανάρτηση της ΚΑΕ για το αποψινό παιχνίδι:
✊🏽 Απόψε (15/10, 21.15) γεμίζουμε το ΣΕΦ και τα δίνουμε όλα για τη νίκη επί της EA7 EMPORIO ARMANI MILAN!
🎫 https://t.co/jbZkwNnF4i #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/RifzIBbJ7r
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) October 15, 2024
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι
- Ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμός Γερμανού διαιτητή
- Δημιουργία αξίας προς όλους: Μέσα από πρωτοβουλίες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες
- Ένοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν


