Σπουδαίο διπλό για την Ίντερ που πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ουντινέζε για την έκτη αγωνιστική της Serie A και έπιασε Μίλαν και Τορίνο στην κορυφή. Παράλληλα, άφησε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «νερατζούρι» καθώς πέτυχε δύο γκολ.
Σπουδαία εμφάνιση από τον Αργεντινό επιθετικό, που σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της Ίντερ.
Στα 44 μόλις δευτερόλεπτα ο Νταρμιάν έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Φρατέζι κι εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1. Από σέντρα του Ντιμάρκο στο 9′ ο Λαουτάρο έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά και στο 35′ ο Ζεμούρα σέντραρε και ο Καμπασελέ με κεφαλιά έξανε το 1-1. Πριν βγει το ημίχρονο όμως η Ίντερ πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Λαουτάρο από σέντρα του Ντιμάρκο.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 47′ ο Λαουτάρο έκανε το 1-3 με πλασέ από ασίστ του Τουράμ. Η Ίντερ έχασε κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια για να τελειώσει το ματς και στο 83′ η Ουντινέζε μείωσε σε 2-3 με γκολ του Λούκα, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.