Αν και τα… χρειάστηκε η ανώτερη Αλ Ιτιχάντ επικράτησε με σκορ 3-1 της Αλ Καλίτζ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Saudi League με 12 βαθμούς έπειτα από 5 ματς.
Μαζί της και η Αλ Χιλάλ με ματς λιγότερο όμως. Στους 4 πόντους έμειναν οι φιλοξενούμενοι.
Οι Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν βασικοί σε ένα ακόμη ματς της Αλ Καλίτζ, δείγμα της απόλυτης εμπιστοσύνης που τους έχει ο προπονητής τους, Γιώργος Δώνης.
Ο Κουρμπέλης έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο Φορτούνης έφυγε από το γήπεδο στο 73′ δίνοντας τη θέση του στον Μάρτινς. Αμφότεροι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν θετική παρουσία κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Το σκορ άνοιξε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Νάρεϊ, μόλις στο 5′, νικώντας με υπέροχη λόμπα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Αλ Ιτιχάντ ανέβασε την πίεσή της στην αντίπαλη εστία και γύρισε τούμπα το ματς. Στο 49′ ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα (55′) οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με σκόρερ τον Αουάρ.
Η Αλ Ιτιχάντ πέτυχε δύο ακόμη γκολ, με τους Μπέργκβαϊν (68′) και Αλ Γκαμντί (90+5′) να υπογράφουν το τελικό 4-1.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.