Άρης: «Μέσα» ο Σουλεϊμάνοφ ενόψει ΠΑΟΚ, ατομικό ο Φαμπιάνο
Ο Σουλεϊμάνοφ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου - Ατομικό ο Φαμπιάνο.
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της πρωινής προπόνησης για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ.
Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός του Άρη ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την κυριακάτικη (29/9) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Φαμπιάνο, που εκτός απροόπτου δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Στην προπόνηση της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ.
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (29/09, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης
«Oι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.
Στην προπόνηση της Πέμπτης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).
Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στον αντίποδα, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ προπονήθηκε κανονικά.
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (29/09, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442