Το Champions League επέστρεψε για ακόμη μία σεζόν, όμως αυτή τη φορά είναι αλλαγμένο αφού πλέον διαθέτει νέο format με στόχο να προσφέρει περισσότερους αγώνες.
Η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Αϊντχόφεν έμελλε να είναι και εκείνη που θα είχε το ιστορικό πρώτο γκολ της διοργάνωσης μετά το νέο format που θεσπίστηκε.
Δράστης αυτού, ο Κενάν Γιλντίζ των «μπιανκονέρι» ο οποίος με ένα εκπληκτικό πλασέ από αριστερά, μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Παράλληλα, ο ταλαντούχος Τούρκος έγραψε και τη δική του ιστορία στον σύλλογο, αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ της Γιουβέντους στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.