Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, όχι όμως και από το αποτέλεσμα του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Παίξαμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα με ποιότητα και είναι από τις κορυφαίες στη χώρα. Μετανιώνω που δεν πήραμε τους 3 βαθμούς. Ιδιαίτερα όταν έχεις ευκαιρίες μπροστά σου πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός.
Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος, πιέσαμε, βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, κλείσαμε χώρους, κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο.
Σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε στα τελευταία 16 μέτρα του γηπέδου την ευκαιρία να σκοράρουμε. Έτσι είμαι από τη μία χαρούμενος από τη συνολική παρουσία και από την άλλη λυπημένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς».
Η ΑΕΚ άντεξε στην παράταση απέναντι στη Άλμπα, τη νίκησε με 93-88 (79-79 κ.α. ) και έφυγε για τους «8» του BCL με πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλό της.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.