Τα οικονομικά περιπλέκουν το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ
Η απουσία προγαμιαίου συμβολαίου ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα στο διαζύγιό τους.
Δεδομένου ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, τα δεδομένα περιπλέκονται σε ό,τι αφορά το διαζύγιό τους.
Όλα όσα απέκτησαν κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου τους η διάσημη τραγουδίστρια και ο Μπεν Άφλεκ αποτελούν κοινά περιουσιακά στοιχεία.
Ένα από αυτά είναι και η εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής του Μπεν Άφλεκ, Artists Equity, στην οποία συνεργάζεται με τον στενό του φίλο Ματ Ντέιμον.
Ως εκ τούτου, ο Ματ Ντέιμον θα μπορούσε να συρθεί στο άσχημο διαζύγιο του καλού του φίλου με την Τζένιφερ Λόπεζ αφού είναι σημαντικός μέτοχος στην εταιρεία.
Κοινή περιουσία για Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ
Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2022, τέσσερις μήνες αφότου παντρεύτηκαν η διάσημη τραγουδίστρια με τον Μπεν Άφλεκ. Έτσι, η διάσημη τραγουδίστρια έχει μερίδιο από την εταιρεία από τις πρόσφατες και επιτυχημένες ταινίες της, συμπεριλαμβανομένων των «Air», «Unstoppable», «The Instigators», «Small Things Like These» και «The Accountant 2».
Από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από δικά της μεγάλα έργα όπως τα «Atlas», «This Is Me… Now», «The Mother», «Shotgun Wedding» και «Marry Me». Όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, έτσι και ο Μπεν Άφλεκ θα έχει σημαντικό οικονομικό όφελος σε αυτές τις ταινίες και τα άλλα έργα της.
Το πρώην λαμπερό ζευγάρι κατέχει και την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, που διατίθεται αυτή τη στιγμή προς πώληση, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμα υποψήφιος αγοραστής.
Οι συνομιλίες ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ κρατάνε εδώ και μήνες σύμφωνα με το TMZ, με τη διαπραγμάτευση να είναι σκληρή ανάμεσά τους.
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι «Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»
- Το μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου: «Μία μάνα νίκησε τη Χρυσή Αυγή, φανταστείτε 57 μάνες τι μπορούν να κάνουν»




