Κροατία: Ρεπόρτερ έγινε λούτσα σε ζωντανή σύνδεση από πυροσβεστικό αεροσκάφος
Μετά το απρόσμενο συμβάν η ρεπόρτερ αναγκάστηκε να διακόψει τη ζωντανή μετάδοση
Ρεπόρτερ έγινε κυριολεκτικά λούτσα ενώ κάλυπτε τις δασικές πυρκαγιές στη Δαλματική ακτή της Κροατίας, όταν κυβικά νερού έπεσαν πάνω της, ενώ επιχειρούσε πυροσβεστικό αεροσκάφος στην περιοχή.
Έγινε σε ζωντανή μετάδοση
Το περιστατικό που καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, έγινε κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς από τις πυροσβεστικές δυνάμεις της χώρας.
Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή και κατέληξε να δέχεται πολλά κυβικά νερού που έριξε το αεροσκάφος και αναγκάστηκε να διακόψει τη μετάδοση, μη μπορώντας να αρθρώσει λέξη.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky News (@skynews)
Σύμφωνα με την Ένωση Πυροσβεστών της Κροατίας, οι τελευταίες 24 ώρες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές, με περισσότερους από 1.000 πυροσβέστες και 20 αεροπλάνα να ανταποκρίνονται σε περισσότερες από 100 πυρκαγιές.
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
- Live streaming: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
- Μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – «Σημάδεψε μια γενιά»
- Γάζα: Η διεθνής δύναμη σταθεροποίησης πρέπει να αναπτυχθεί στην κίτρινη γραμμή, λέει η Αίγυπτος
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Τα «Όσκαρ» της ελληνικής ναυτιλίας
- Παναθηναϊκός: Με Λαφόν η αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (pic)



