Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής ομάδας όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ και η αρχή θα γίνει από τα εντός έδρας ματς του προσεχούς Nations League.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τα δύο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια για το επόμενο Nations League στην έδρα του Ολυμπιακού, στην οποία επιστρέφει έπειτα από το Νοέμβριο του 2016 και τον αγώνα με τη Βοσνία.
Επιστρέφει στο φαληρικό στάδιο η Εθνική ομάδα, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, η Εθνική θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη Φινλανδία στις 7/9 για την 1η αγωνιστική και με την Ιρλανδία στις 13/10 για την 4η. Ο τελευταίος εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αγγλία στις 14/11 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η ανακοίνωση:
«Οι αγώνες της Εθνικής Ανδρών για το UEFA Nations League Επιτροπής Εθνικών Ομάδων να αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη Φινλανδία στις 7 Σεπτεμβρίου και με την Ιρλανδία στις 13 Οκτωβρίου και στο ΟΑΚΑ στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ίδιας διοργάνωσης με την Αγγλία στις 14 Νοεμβρίου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.