Η Εθνική Εφήβων δίνει τις δικές της «μάχες» στη Φινλανδία, στο πλαίσιο του Eurobasket U18 το οποίο διεξάγεται στο Τάμπερε.
Η «γαλανόλευκη» γνώρισε οριακή ήττα στην πρεμιέρα της από τη Γαλλία με 69-66 για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης και ψάχνει την πρώτη της νίκη στην φάση των ομίλων κόντρα στην Σουηδία (16:00).
Οι διεθνείς θέλουν κόντρα στους Σουηδούς να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, οι οποίοι στην δική τους πρεμιέρα συνέτριψαν τη Δανία με 108-91.
Group B
Σουηδία 1-0 Γαλλία 1-0 Ελλάδα 0-1 Δανία 0-1
2η αγωνιστική
Σουηδία – Ελλάδα (16:00) Γαλλία – Δανία (21:00)
Θυμίζουμε πως στην επόμενη φοάση προκρίνονται όλες οι ομάδες. Ο όμιλος της Ελλάδας διασταυρώνεται με αυτόν όπου συμμετέχουν η Γερμανία, η Τουρκία, το Βέλγιο και η Κροατία.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
O Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Πλζεν αλλά και για την προσπάθεια που κάνει στους πράσινους, ώστε να αρχίσουν να διεκδικούν τίτλους.