Ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας σήκωσε κατευθείαν μανίκια, καθώς μετά την εκλογή του διεξήχθη συνεδρίαση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής.
Στις υπόλοιπες θέσεις του προεδρίου αναλαμβάνουν πόστα οι Τζώρτζογλου, Δημητρακοπούλου και Αντωνίου. Παράλληλα ορίστηκαν και οι πρόεδροι των Διαρκών και Ειδικών Επιτροπών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, υπό τον κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις.
Δυνάμει του άρθρου 33 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας (Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής) και κατόπιν εισήγησης εκ μέρους του νεοεκλεγέντος προέδρου κ. Γκαγκάτση και ψηφοφορίας των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, στις υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου εξελέγησαν ομόφωνα:
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ν. Τζώρτζογλου Α’ Αντιπρόεδρος: Β. Δημητρακοπούλου Ταμίας: Α. Αντωνίου Υπενθυμίζεται ότι τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου καταλαμβάνει αυτοδίκαια ο πρόεδρος της Super League 1 (Ε. Μαρινάκης).
Με εισήγηση του κ. Γκαγκάτση, Εκτελεστική Διευθύντρια ορίστηκε η κ. Δόμνα Τσιώνη.
Ορίστηκαν οι Πρόεδροι των Διαρκών και Ειδικών Επιτροπών της Ομοσπνδίας ως εξής:
Επιτροπή Εθνικών Ομάδων – Κ. Βρακάς Επιτροπή Διοργανώσεων – Β. Σιδέρης Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών – Γ. Αποστόλου Τεχνική Επιτροπή – Γ. Χατζησαρόγλου Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών – Π. Καρράς Ιατρική Επιτροπή – Κ. Κωνσταντινίδης Επιτροπή Ασφαλείας και Γηπέδων – Δ. Κουπτσίδης Επιτροπή Οικονομικών Θεμάτων – Α. Αντωνίου Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη Super League 1 – A. Τόκας Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη Super League 2 – Δ. Κουπτσίδης Η πλήρης σύνθεση των Επιτροπών θα ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα».
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.