Βοηθός βρεφονηπιοκόμου του Δήμου Κοζάνης, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι
Πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής συνείδησης από εργαζόμενο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Κοζάνης.
Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Koζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, απέσπασε δικαίως εργαζόμενη του Δήμου που βρήκε και παρέδωσε ένα πορτοφόλι.
«Η δημοτική μας υπάλληλος, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2024 βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι συμπολίτη μας, που περιείχε χρήματα, κάρτες και προσωπικά έγγραφα, αποτελεί για όλους εμάς ένα λαμπρό παράδειγμα ήθους και ανθρωπιάς».
Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, εκφράζοντας τα θερμότατα συγχαρητήριά του στην ευσυνείδητη υπάλληλο, η οποία εργάζεται στον Δήμο Κοζάνης ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου.
«Εύχομαι αυτή η πράξη ανθρωπιάς, εντιμότητας και αλληλεγγύης να βρει άξιους μιμητές», τόνισε επίσης ο κ. Κοκκαλιάρης, δηλώνοντας ιδιαίτερα υπερήφανος για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.
- Στα λευκά η Εύβοια – Σε ποια χωριά χιονίζει (φωτογραφίες και βίντεο)
- Δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη
- Εφορία: Προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις για περισσότερους φορολογούμενους
- Το απόλυτο γιορτινό glam: Kοσμήματα που μεταμορφώνουν κάθε outfit
- Σενάρια από την Ισπανία για τον Τζόουνς-Γκαρσία: Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός και το NBA (vids)
- «Τα ελληνικά νοσοκομεία καταρρέουν. Κυριολεκτικά» – Ξανά στον ξένο Τύπο η κατάντια του ΕΣΥ του Γεωργιάδη

