Γουόκαπ: «Είμαστε ταπεινοί, η δουλειά δεν τελείωσε ακόμα»
Συγκεντρωμένος στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τόμας Γουόκαπ.
Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ο κορυφαίος της Ελλάδα στη μεγάλη νίκη επί της Σλοβενίας που έφερε και την πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε στις δηλώσεις του πως όλοι οι παίκτες είναι ταπεινοί και ότι απομένει ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσει η δουλειά.
Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:
«Είμαστε ταπεινοί, έχουμε ακόμα ένα ματς. Παίξαμε καλά αμυντικά αλλά και επιθετικά. Δεν τελείωσε η δουλειά ακόμα. Όλοι λέμε στην ομάδα πως έχουμε ακόμα ένα ματς».
Για το αν είναι ευχαριστημένος: «Δεν είσαι ικανοποιημένος ποτέ ως αθλητής. Μόνο όταν πάρεις έναν τίτλο στο τέλος μιας διοργάνωσης. Αν είσαι ικανοποιημένος, δεν μπορείς να βελτιώνεσαι».
- Αλέκος Βοσνιάδης: Ο «άρχοντας» των ανόδων το έκανε και με την Καλαμάτα
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και στην Stoiximan GBL – Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή
- Μπακς – Τζαζ 113-99: «Καθάρισε» ο Αντετοκούνμπο για το Μιλγουόκι (vids)
- Σπουδαίο ντέρμπι στο κατάμεστο Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν νίκη κορυφής
- Grand Prix Αυστραλίας: Ο Τζορτζ Ράσελ πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν στη Formula 1
- Βοριαζίδης για την επιστροφή του: «Ανατριχιαστικό το χειροκρότημα – Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παράδειγμα»
- Τα δεδομένα για τις θέσεις 5-8 στη Super League: Ο Άρης και το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442