«Πανικός» επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού για την έναρξη της ιστορικής σεζόν 2024-25, όπου οι Πειραιώτες κλείνουν έναν αιώνα ζωής, αφού όπως όλα δείχνουν θα γίνει sold-out στα εισιτήρια διαρκείας.
Όπως είναι γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαθέσει περισσότερες από 20 χιλ. κάρτες και έχουν μείνει λιγοστά διαθέσιμα. Συγκεκριμένα, λιγότερα από 600 διαρκείας βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου και σύντομα αναμένεται να εξαφανιστούν και αυτά, με το sold-out να αναμένεται σύντομα
Πλέον, απομένουν εισιτήρια στη Θύρα 23, η οποία άνοιξε προσφάτως για να καλύψει την τεράστια ζήτηση και τα εναπομείναντα εισιτήρια κοστίζουν 375 ευρώ. Λιγοστές κάρτες απομένουν και στις πιο ακριβές θύρες, δηλαδή στις κεντρικές και στα VVIP του «Γ. Καραϊσκάκης».
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».