Ικανοποιημένος από την πρόκριση της Γερμανίας στα προημιτελικά του Euro 2024, εμφανίστηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν με τον Γερμανό προπονητή να τονίζει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του.
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε ότι η εθνική Γερμανίας διαθέτει περιθώρια βελτίωσης, λίγο μετά την νίκη επί της Δανίας με 2-0 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024.
«Υπάρχουν ακόμη πράγματα να βελτιώσουμε. Για παράδειγμα, πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι σε καταστάσεις όταν κυριαρχούμε στον αγώνα, πρέπει να μειώσουμε τις αποστάσεις μεταξύ των επιθετικών και των αμυντικών μας και πρέπει να βγάζουμε τη μπάλα πιο γρήγορα», επεσήμανε ο νεαρός προπονητής της εθνικής Γερμανίας και πρόσθεσε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Εάν τα κάνουμε όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν. Δεν υπήρχε περισσότερη πίεση από το συνηθισμένο για εμάς σε αυτόν τον αγώνα, παρ’ όλο που ξέραμε ότι η Γερμανία δεν είχε φτάσει στα προημιτελικά για πολύ καιρό (σ.σ. από το 2016). Είναι προνόμιο να παίζεις τέτοιους αγώνες με μεγάλη πίεση. Ήταν ένα… τρελό ματς. Παρά τις διαμαρτυρίες των Δανών (σ.σ. για την ακύρωση ενός γκολ και το πέναλτι υπέρ της Γερμανίας), θεωρώ ότι το VAR επιτρέπει την λήψη αντικειμενικών αποφάσεων».
Στα προημιτελικά στις 5 Ιουλίου στην Στουτγκάρδη, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης, που θα γίνει απόψε (30/6,22:00) ανάμεσα στην Ισπανία και στην Γεωργία.
«Θα είναι δύσκολος αγώνας για την Γεωργία, αλλά και για την Ισπανία. Θα δούμε τι θα βγει από αυτό», υπογράμμισε ο Νάγκελσμαν, ενώ ο Ρούντιγκερ, σχολίασε: «Πρέπει να σεβαστούμε τον ανταγωνισμό, η Ισπανία πρέπει πρώτα να νικήσει την Γεωργία κι εάν γίνει έτσι, ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τους συμπαίκτες μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ένας υπέροχος αγώνας».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.