Ο Δημήτρης Σταρόβας ανήρτησε στο Instagram ένα νέο βίντεο με τον ίδιο, στο οποίο παίζει κιθάρα. Σε αυτό φαίνεται η σταδιακή ανάρρωσή του, ενάμιση μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Προ δεκαημέρου, ο λαοφιλής καλλιτέχνης είχε περάσει ένα υπέροχο μήνυμα ζωής.
«Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται γιατί θα μας πάρει 2 μέρες το βίντεο. Οπότε, επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου, αλλά και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο κα συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ», έλεγε στο προηγούμενο μήνυμά του ο Δημήτρης Σταρόβας.
«Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!» σχολίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης ενώ οι υπόλοιποι «πλημμύρισαν» με καρδιές το κλιπ.
Σήμερα (25/6) το απόγευμα λοιπόν, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έπαιξε με την κιθάρα του ένα μπλουζ κομμάτι για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τον «πλημμυρίσουν» με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.
Στη λεζάντα του βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας σχολιάζει με ταπεινότητα: «Έτσι κι έτσι…» για την προσπάθειά του.
Δημήτρης Σταρόβας: «Τσουνάμι» αγάπης για τον καλλιτέχνη
Μπορεί το αποτέλεσμα να μην άρεσε και πολύ στον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά οι ακόλουθοί του τον αποθέωσαν. Από τους πρώτους που σχολίασαν το βίντεο, ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη.
«Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!» σχολίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης ενώ οι υπόλοιποι «πλημμύρισαν» με καρδιές το κλιπ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας