Η Claudia Schiffer υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από iconic και νοσταλγικές φωτογραφίες της
«Αναπολώντας τα παλιότερα καλοκαίρια. Χαρούμενη πρώτη ημέρα του καλοκαιριού», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.
Είναι ξεκάθαρο πως η αγαπημένη εποχή της Claudia Schiffer είναι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί για συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα.
Οι Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι είναι δύο τοποθεσίες που επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ φέτος πέρασε και μια βόλτα από την μαγευτική Σαντορίνη. Μπορεί πλέον να έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και τις υποχρεώσεις, ωστόσο το μυαλό της εξακολουθεί να είναι στις καλοκαιρινές της διακοπές.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)
Αυτή τη φορά, νοσταλγεί το καλοκαίρι με παλιές και iconic λήψεις όπου βλέπουμε την ίδια να πρωταγωνιστεί είτε με μαγιό, είτε με καλοκαιρινά outfits. «Αναπολώντας τα παλιότερα καλοκαίρια. Χαρούμενη πρώτη ημέρα του καλοκαιριού», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.
Όσον αφορά τις λήψεις, στην πρώτη τη βλέπουμε με ένα λευκό μπικίνι και ένα boho μαύρο παρεό να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Ακολουθεί μια νυχτερινή καλοκαιρινή εμφάνιση με ένα λευκό σορτς και μαρινιέρα, ακολουθούν πόζες με κίτρινες αποχρώσεις και ολόσωμο μαγιό, λήψεις από την Ιταλία με μαντήλι στο κεφάλι, αλλά και iconic εικόνες με άσπρο ολόσωμο μαγιό και λευκό πουκάμισο. Τέλος υπάρχουν και glam καλοκαιρινές εμφανίσεις μέσα στο καρουζέλ του κάποτε θρυλικού super model.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)
Πηγή φωτογραφίας: @claudiaschiffer / Instagram
Πηγή Grace
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα


